vrijdag 5 december 2014

Enzo

Van alles wat, maar heel weinig met wolletjes deze week.
Ik ben ook een beetje laat met een berichtje, want Klaas slokt al mijn vrije tijd op...

Bij Akkelien van de breimeisjes las ik in een berichtje dat zij aan het verven was met Annie Sloan verf. Het leek me wel wat, dus na wat extra info via Akkelien heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb de verf gekocht.

Ik ben begonnen met het schilderen van een heel oud kastje dat jaren in de (sigaretten)rook heeft gestaan. Pff, het viel nog niet mee om alle viezigheid eraf te krijgen. Ik heb flink staan boenen met een spulletje dat st. Marc heet en heerlijk ruikt en heel goed schoonmaakt. Maar het schilderen ging van een leien dakje. Ik ben tevreden. Nu nog het bed en een hele grote kast, maar dat komt denk ik na de feestdagen.In het weekend heb ik samen met mijn zus en nichtje en mijn oudste en jongste een koekhuisje versierd. De huisjes kun je kopen bij Ikea. Na het in elkaar zetten, wat je het beste met caramel kan doen, kun je helemaal los met versieren. 
En ja, dan is er nog mijn nieuwste aanwinst:

Een spinnewiel (Louet S10).....
16 en 18 december ga ik een spincursus volgen. Heb natuurlijk al even zitten spelen, maar het valt me nog niet mee om een mooie draad te spinnen......wordt vervolgd...


5 opmerkingen:

 1. Oww, leuk een spincursus! Ooit wil ik dat ook nog eens leren :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef, wat een karwei om zo'n kast helemaal te boenen en te verven, maar het resultaat mag er zijn!
  Gezellig om samen zo'n huisje te versieren. Ik had ook eens eentje gekocht, maar die was al op voordat het in elkaar gezet kon worden, haha.
  Goeie keus om zo'n S10 te kopen. Ik heb de mijne al meer dan 35 jaar en afgezien van 1x een onderhoudsbeurt en wat nieuwe snaren heb ik er nooit mankementen aan gehad. Ik hoop dat jij met jouw spinnewiel evenveel plezier zult hebben als ik van de mijne had en nog steeds heb. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, fijn spul, die St Marc! En wat is je kastje mooi geworden!
  Het huisje ziet er heerlijk zoet uit.
  En... een spinnewiel.... had je nog geen hobby's genoeg? :-)
  Groetjes en fijn weekend!
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kastje heeft een knappe metamorfose ondergaan moet ik zeggen en st. marc is een heel goed produkt, ik ken het ook. De huisjes zijn prachtig versierd, superzoet lijkt me. En een spinnewiel heb ik in de hal als versiering staan (heel oud) maar NIET om te gebruiken.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...