zondag 14 juli 2013

ring ring


Ik heb de oude telefoon van mijn dochter in gebruik genomen, want dat leek de kinderen wel handig als  mama ook whatsapp heeft. Volgens mij is dat hetzelfde als sms-en, maar goed ik heb me laten overtuigen.

Leuke bijkomstigheid is dan natuurlijk dat er een nieuw telefoonhoesje moet komen :-)

Ik heb vier kleine granny's gehaakt, de bodem is een cirkel gehaakt met halve stokjes en de bovenkant is met halve vaste, maar dan onderin ingestoken zodat het haakwerk wat dichter wordt. Eén toer aan de bovenkant wordt gehaakt met gaatjes. (half stokje, 1 losse, 1 vaste overslaan, half stokje)
De bovenkant is afgewerkt met een rand van "schelpjes" (6 stokjes in één steek, 2 vasten overslaan). Koordje door de gaatjes rijgen, randje met aan de bovenkant haken en klaar!!!!

Inspiratie voor dit telefoonhoesje vond ik hier.

3 opmerkingen:

 1. Wat een supervrolijk hoesje, mooi gedaan! Tja, mijn dochter wil mij ook aan de whatsapp hebben, ik ben nog niet overtuigd en gebruik nog steeds mijn 'koelkast' al heel wat jaartjes oud... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens zoonlief bezit ik een telefoon uit de oertijd.. ach, hij werkt.
  Mooi hoesje heb je gemaakt, heel vrolijk, leuk! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier ook nog iemand met alleen een telefoontje die kan bellen en smsen.. maar merk dat mensen met zo'n modern ding MIJ niet meer kunnen smsen .. dat komt gewoon niet meer aan.
  maar ik krijg het al benauwd als ik denk dat ik al die nieuwe dingen meot aanleren.. smsen kon ik pas.. nadat ik mijn telefoontje al jaaaaaaren had hahaha
  what appen heeft 1 voordeel op sms.. tis gratis!!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...