maandag 5 november 2012

vloerkleed CAL


 Het vloerkleed is af, tadaaaaaaa........ Uiteindelijk heb ik deel 4 overgeslagen en alleen deel 5 nog gehaakt, anders werd het veel te groot. Het kleed is nu 2.10 meter in doorsnee!


10 opmerkingen:

 1. Ik vind hem schitterend mooi! groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf hoor z'n mega kleed. Veel plezier er van.

  groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In één woord: prachtig! Heel mooie kleurencombinatie. Wat een werk is dat geweest om het te maken, maar het is zeker de moeite waard geweest.

  Leuk dat je volger op mijn blog bent geworden. Binnenkort zal ik je nog even officieel verwelkomen, zoals ik dat meestal doe: met een bloemetje.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wat mooi en ook de kleurencombinatie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw geweldig! Wat voor garen heb je er voor gebruikt en welke dikte? En hoeveel bollen zijn er in gaan zitten? Misschien heb je daar al eerder over gepost maar dan is mij dat ontgaan.

  Groejtes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gehaakt met Zpagetti op naald 10. In totaal zijn er 12 bollen in gegaan. Aan het eind gebruik je 1 bol voor twee toeren :-))

   groetjes,
   Jacq

   Verwijderen
  2. Ja, qua stevigheid heb je inderdaad wel zpagetti nodig anders glijd het alle kanten uit. 12 bollen pff dat is best prijzig maar ach als je een kleed moet kopen ben je nog meer kwijt.

   Groetjes, Monique

   Verwijderen
 6. Supermooi!!!!!, wat een pracht kleed is het geworden je zal wel kramp in je handen hebben gehad van die dikke haaknaald en de Zpagetti.....en zo anders door dit materiaal.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...