maandag 30 maart 2015

Voorjaarssjaal

Eindelijk weer eens wat af!

Ik las overal hele enthousiaste verhalen over scheepjeswol stone washed. De laatste keer dat ik bij de wolwinkel was zwichtte ik en nam een paar bolletjes mee in verschillende kleuren, want ik kon niet kiezen. Ik heb er geen spijt van want, wat is dat heerlijk zacht en wat haakt dat spul lekker weg.

Ik maakte een voorjaarssjaal voor mezelf en combineerde twee patronen uit verschillende boeken (er zit copyright op, dus dit keer geen patroon ;-)).

Ik heb nog heel veel over en ben van plan daar voor de paastafel eierwarmers van te haken. Hopelijk lukt me dat nog voordat de tafel gedekt wordt....




5 opmerkingen:

  1. Heel mooie sjaal en aangenaam om dragen. Knap !!!
    Vind het prachtige wol om te verwerken zowel in kleding als in knuffels. Heb juist een knuffel mee gemaakt ( zie bericht ) en onlangs een poncho style Bohème. Bij het maken van de knuffels heb je minder risico dat het vulsel erdoor komt piepen door structuur van de draad. Echt een aanrader hiervoor.

    Fijne en creatieve week gewenst, groetjes Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, fantastisch garen! En de kleuren zijn zo mooi! Leuk dat je zoveel kleuren hebt gecombineerd, een soort van regenboogproject, maar dan anders.
    Die eierwarmers, dat komt vast wel goed, ik heb er alle vertrouwen in!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je sjaal prachtig geworden!♥Maar ik ben dan ook helemaal verliefd op het stonewashed garen!Zoals je al zegt...heerlijk zacht en haakt lekker weg....

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...