zondag 10 augustus 2014

Pannenlap

Het is gelukt al viel het netjes naaien niet mee. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Ik ga er zeker nog een maken, pannenlappen horen toch in een setje....het is een supertuto van Elizabeth!!

7 opmerkingen:

 1. Het ziet er super uit, fantastisch gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ie mooi geworden Jacqueline! Heb je toch nog fiberfill kunnen bemachtigen? Wat ziet je achterkant er netjes uit, leuk dat de rozen daar terug komen. Fijn hé die tutorial van Elizabeth, er is een 'nieuwe wereld' voor ons open gegaan. Veel plezier bij het maken van de volgende pannenlap! Wordt die van dezelfde stofjes gemaakt? Ik ga ook zeker nog aan de slag, misschien niet direct nog een 'pannenlap' maar iets anders leuks, er staat zó veel op internet, ik kan nog niet kiezen ;-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had nog een stukje op zolder liggen. Wie bewaard.....Ik heb het patroon van Gossip in the garden besteld, eens zien of ik daar iets van bak...maar eerst dus nog een pannenlap en mijn vest afbreien en mijn cirkels afhaken ( ha, ha ik verveel me niet). Maar ik heb er zeker een hobby bij. Het is echt gaaf om te doen!

   Verwijderen
  2. Wat leuk dat je de Gossip besteld hebt! Heb je al zoveel lapjes in huis dat je daarmee aan de slag kunt? Bofferd ;-)

   Verwijderen
 3. Prachtig, hoor! Ik heb ook even op de andere blogs gekeken, van Marjan en Elizabeth. Heel erg leuk en inderdaad een mooie tutorial. En je hebt echt de smaak te pakken als je die "gossip" besteld hebt! Al is die inderdaad prachtig!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie pannenlap, Jacq... Die is toch echt te mooi om te gaan gebruiken hoor!
  Wat een prachtige rozenstof heb je gebruikt en ik vind het erg leuk om te lezen dat je de smaak helemaal te pakken hebt...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...