donderdag 6 februari 2014

Heppie

Ik won vorige week een gelukspoppetje bij de give away van Akkelien van de breimeisjes.

En wat voor één, want de kleur springt er vanaf. Neonkleurtjes die het een heel leuk en vrolijk poppetje maken. Zij hangt al te bungelen aan mijn sleutelbos.


Akkelien verkoopt het patroontje van dit leuke vrouwtje en doneert van elk verkocht patroontje 30% aan Oxfam Novib voor een studiebeurs voor een meisje. Voor meer informatie klik HIER.

De gebruikte neonkleurtjes brachten een "o ja" moment. Vorig jaar was ik namelijk in Sneek en zocht mijn dochter bollen neonkleurige Bravo uit voor een das...Het is er alleen nog altijd niet van gekomen om daar iets mee te maken.
Dus tijd voor weer wat actie (want ik was nog helemaal niet bezig met andere dingen ☺).


Ik ben begonnen met het dubbelzijdig breien van een das. Dit breiwerk heeft dus twee "mooie" kanten. Wat aan de ene kant roze is, is aan de andere kant groen en vice versa.














 Weer een nieuwe techniek geleerd. Ik leerde dit aan de hand van dit pdf-je wat ik al googelend  vond en de youtube filmpjes die in het document staan genoemd.

Voor de polkadot's maakte ik zelf een inbreipatroon.

5 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Prachtige kleurcombinatie ook! Ik denk ook steeds dat ik dat een keer moet uitproberen, maar voor wat. Dit is weer echt een leuk idee van jou!
    Groetjes uit Sneek :-)
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat gelukspoppetje. Knalt je lekker tegemoet.
    Die dubbelkleurige sjaal wordt heel leuk.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kropki wyglądają niesamowicie - rewelacja !

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...