donderdag 6 november 2014

regenboogsjaal

Ik heb een nieuwe knalrode winterjas en wilde daar een nieuwe sjaal bij (want we hebben nog niet genoeg sjaals in huis LOL).

Ik vond een heel mooi patroon bij blij dat ik brei, de sonnesegel. Ik breide deze sjaal met een halve streng lace van drops (wat nog een gedoe was om dat tot een mooie bol om te toveren ---►klik) en twee bollen Delight van Drops in de kleur regenboog op breinaald nr. 3).

Uiteindelijk is de sjaal 1.70 m lang en loopt van 0 cm tot ca. 85 cm. Het is wel even doorbreien, maar ik heel blij met deze sjaal. Wil je zien hoe dit patroon er in één effen kleur uitziet? Kijk dan eens hier bij de breimeisjes.






15 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren! Prachtig, hoor. Ja, bij jou is de sjaal heel breed aan het eind, de naalden worden steeds langer. Wel een fantastisch patroon, zo simpel en zo'n mooi resultaat. Ik ben ook heel blij met mijn exemplaar.
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb me ook een rotje zitten breien aan het eind. Ik geloof dat ik tegen de 200 steken op had staan aan het eind....

      Verwijderen
  2. Hij is schitterend!!!
    Heel mooi in deze kleuren, wat gedempter dan de Sonnensegel van Blijdatikbrei. Die kleuren heb ik ook gebruikt voor de gehaakte versie (zie http://nellekemaaktvanalles.blogspot.nl/2014/08/cates-wrap.html ).
    Alsof je een winterversie hebt gemaakt :-).
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw, die van jou is ook heel mooi geworden. Wat een werk zeg alleen maar vasten haken! Ik heb inderdaad gekozen voor wat rustiger kleuren, omdat mijn jas echt brandweerrood is...

      Verwijderen
    2. Hahaha, mij leek juist dat breien zo'n werk! Nu viel het haken ook wel wat tegen uiteindelijk, dus is mijn versie van deze shawl een stuk kleiner dan het patroon :-))).
      Kun je nog een foto laten zien van jas met sjaal??

      Verwijderen
    3. Wel op de paspop, en bij weinig licht, maar ik heb foto's toegevoegd...:-)

      Verwijderen
    4. Staat inderdaad heel mooi b ij je jas!!!

      Verwijderen
  3. Wat een mooie kleuren bij elkaar! Ik weet niet of ik dat zou kunnen, steeds langer doen over één rij ;) Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voordeel is wel dat je aan het begin heeeeel snel gaat en dus heel snel al resultaat hebt.

      Verwijderen
  4. Mooi, daar zal je vast veel complimenten over gaan krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja hoe langer de sjaal hoe meer steken en des te meer tijd, maar het is wel heel erg mooi geworden hoor. Hij combineert vast erg mooi bij je brandweerrode jas!
    Groetjes weer en veel draagplezier

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig en een hele mooie combi met de jas!! Ik vind die pompon er aan ook erg leuk!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. kei leuk geworden zeg! en nu wel nodig buiten brrrrrrr

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...