dinsdag 4 maart 2014

badmat

Al in oktober 2012 ben ik begonnen aan twee kleden. Eentje maakte ik helemaal af, maar het spiraalkleed verdween in een vuilniszak. Het was de bedoeling dat het een kleed werd voor mijn zus(je).

Zondag vierden we haar verjaardag en ineens schoot me het kleed weer te binnen. Maar mijn zus is in de tussentijd verhuisd en het kleed was eigenlijk een beetje te groot. Zeker omdat de bedoeling was dat het kleed als badmat gebruikt kon worden. Dus ik haalde zondagochtend een deel uit en werkte het badmatje af met een kreeftensteek. Samen met toegangskaartjes voor de Efteling vormde dit "vliegend tapijt" een heel welkom cadeau.

Nu ik het toch over cadeautjes heb...

Ik won bij "maak het ff" de giveaway voor Akkelien van de breimeisjes. Echt superleuk, maar nog leuker was dat vanmiddag bij de post een enveloppe lag met een schattig kaartje van Maddy. Daarin een snoepje van een mobielhangertje (tenminste zo ga ik het gebruiken). Wat ontzettend knap om dat te maken! Maddy, superbedankt!

7 opmerkingen:

 1. Leuke badmat! Ik kan me goed voorstellen dat je zus daar blij mee was en jij hebt weer een onafgemaakt project minder ;-)
  Lief van Maddy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee om de mat zo af te maken. Mooi geworden.
  Geniet lekker van de leuke giveaway.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Jacq, wat leuk dat jij ook nog gezellige post kreeg van Maddy! Mijn pakketje is ook gearriveerd, ik laat het deze week nog zien op de blog. Nogmaals bedankt voor je nominatie!
  Je badmat ziet er heel leuk uit. Leuk cadeau voor je zusje. Gefeliciteerd nog!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een origineel kado zo'n badmat, mooie kleurtjes en nog gefeliciteerd met je zus! Ik vond het uiteindelijk niet zo leuk dat de 'eigenlijke' winnaars dan helemaal niks kregen :-)! Fijn dat je er blij mee bent!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg, die mat! En mooi dat ie eindelijk een bestemming heetf gekregen, na zo'n tijde onafgemaakt te hebben gelegen... En dat snoepje, is dat gemaakt van kraaltjes? Echt mini zeg! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...